رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در جمع رهبران مذهبی و رؤسای سازمانهای بینالمللی از 20 کشور جهان با تاکید بر این که منطقه خاورمیانه امروز به نقطه حساس تاریخی خود نزدیک شده است گفت: چنین جنگهایی، تهدیدی برای نابودی بیمارستانها، مدارس و کشتار مردم بیدفاع در منطقه است.
دبیر جشنواره تولید محتوا با هوش مصنوعی عنوان کرد: برای اولین بار به مناسبت هفته وحدت و با هدف اتحاد و همدلی مسلمانان برای آزادی غزه مظلوم، جشنواره تولید محتوا با هوش مصنوعی برگزار می شود.
معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت هوش مصنوعی برای افزایش تعامل دولت و مجلس، گفت: سامانه دستیار هوشمند تنقیح قوانین برای تصمیمگیری کارشناسانه درست و علمی میتواند مثمرثمر باشد.
کارگاه منطقهای منشور جهان اسلام برای هوش مصنوعی در مناطق آسیا و خاورمیانه، به همت سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (ISESCO) در مسقط پایتخت عمان کارخود را آغاز کرد.
دوره سه روزه سواد رسانه بینالملل و هوش مصنوعی، با حضور بیش از ۴۰ طلبه زباندان و زبانآموز در سالن آیتالله حائری مرکز مدیریت حوزههای علمیه عصر امروز آغاز شد.
با گسترش روزافزون نفوذ هوش مصنوعی در حوزههای مختلف علمی و همچنین زندگی روزمره، کمکم تمام ابعاد علوم مختلف در حال تاثیرپذیری از آن هستند. محققان در یک مطالعه جدید، تاثیرات این فناوری را در مدیریت مصدومان ترومایی مورد بررسی قرار دادهاند.
روزنامه عبری زبان هاآرتص از استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای تأثیرگذاری بر آرای عمومی جهان بعد از شکست در دفاع از روایت خود از جنگ در غزه خبرداد.
رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در آیین رونمایی از «نرمافزار قرآنی» همراه با ترجمه قرآن کریم توسط غلامعلی حدادعادل با بیان اینکه به زودی شاهد تفسیر ماشینی قرآن کریم خواهیم بود، گفت: ما هر مقدار بتوانیم ترجمههای صحیحتری را در فضای دیجیتال قرار دهیم، کمک میکند تا خروجی هوش مصنوعی ما هم از قرآن به واقعیت نزدیکتر باشد.
مدیر حوزه های علمیه گفت: هوش مصنوعی، موضوع ساز است، و همانطور که میتواند انواعی از مسائل فلسفی، کلامی، تفسیری، حقوقی و اجتماعی تولید کند، ما باید مواضع قوی داشته باشیم تا بتوانیم بیشترین و بهترین استفاده را از آن ببریم و این را به عنوان یک موضوع ساز در نظربگیریم و با آن برخورد کنیم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در جمع اساتید و اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده فلسفه و علوم ادیان دانشگاه زاگرب در کراواسی اظهار داشت که پیشبینی میشود در آینده، کشورها توسط حاکمان و دولتها اداره نشوند و شرکتهای بزرگ با کلان دادهها جامعه را مدیریت کنند.
حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمیحاجی با اشاره به اینکه امروز به دنبال استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در پاسخ به شبهات هستیم، گفت: بخش پژوهش در نظام تحصیل و علمآموزی نیز مورد تأکید است.